Whirly

2008-09-30
16:30:09

I hate pain..

ONT..
..behöver inte säga mera.. suck :´(

Har ingen bra ställning med min bärbara än, måste klura på de.
För det spelar stor roll hur man sitter hela dagarna.

Inatt va de -2,5 grader och imorse när jag skulle starta våran gulliga lilla söta ljusblåa bil så tog de två sekunder så va den död. ingen ström. Och jag hade 20 minuter på mig att ta mig till lassarettet, vilket betydde att jag gatt få igång biljäveln. Så då tänkte jag, Daniel orkade ju rulla ut den på vägen för att sen rulla igång den, då borde ju jag också orka de ?! eller ?! Så jag svängde hjulen och började styra, det gick bra till en början men sen.. när det började luta lite uppför så tog de såklart stop. Då tänkte jag att jag kanske hade vridit hjulen för mkt så de gick för tungt på grund av de. Men inga reultat trots det. Tillslut kom räddningen: "Behöv du lite assistans?" "JAA!" räddaren i nöden, grannen hade tydligen sett mig kämpa i sinne och insett att jag inte skulle klara de där. HAHA. Måste ha sett kul ut. Undra va ja skulle ha gjort om ingen hade kommit, lämnat bilen där? Till hälfent ute på vägen :P


Dagens lunch: Korvstroganoff och pasta
Dagens middag: Raggmunkar och fläsk

2008-09-29
18:49:08

Glasögonen och jag..

..vi hör inte ihop, jag känner mig så osäker i dom, det känns som att dom inte klär mig:( suuuck. Så jag funderar starkt på att skaffa linser, för jag behöver dom verkligen varje dag. Blir alldelens snurrig och får ont ihuvudet om jag tar av mig dom.


Vi har precis varit och veckohandlat, som vi alltid gör på måndagar. Vi rensade även källsorteringen. Den var inte bara lite överfull. Så nu har vi mat för hela veckan:)


Har rensat i musik mappen idag också, faaaan så mkt musik man ha. Och alla gamla godingar kommer ju fram när man börja gräva. Min älskade "Rock"-mapp har varit det som runnit ur mina högtalare idag! SÅ UNDERBART!

Tex
Evanescense - Bring Me To Life
3 Doors Down - Kryptonite
Nightwish - Wish I Had An Angel
Rob Zombie - Super Beast
Adema - The Way You Like It


ME LIKE ALOT mmmhhmmmm..

Dagens lunch: Köttbullar, brunsås och pasta
Dagens middag: Potatisbullar och lingonsylt

2008-09-28
16:11:38

Hemska stämpel.

Jag hamnade på hotellet igår, och jag har ingen aning om hur det gick till?! Tror att emelie hade tilsatt någon övertalningsingrediens i bålen hon hade gjort. För varför annars lyckades hon övertala mig? Jaja, jag tillbringade ca 1,5 timme med att trängas med massa svettiga och onyktra människor. Sen for jag hem!

Det var dock kul att träffa mina vänner, och se hur dom renoverat inne på hotellet. Det blev faktiskt fint!Idag ska vi äta go midda med goefterrätt och ikväll ska vi se film med gotta till! :)


Dagens middag: Lövbit, pommes och beasås
Dagens efterrätt: Cheesecake (jag har blivit besatt)