Whirly

2014-10-08
22:59:00

Law Abiding Citizen

Idag har det regnat och varit allmänt ruskväder. Jag som hade tänkt ta mig en pomenad för att se hur jag mådde efter den. Men när jag hade vaknat till liv och kommit igång så hade även regnet kommit igång och lusten var som bortblåst. Men jag har duschat i hetvatten, gjort mina stretsch-övningar och mått relativt bra idag. Sen tror jag att man måste tro och vara positivt inställd till saker och ting för att de ska fungera.... Gräver jag ner mig i ett hål så finns det inget som kan hjälpa mig.

Tack vare regnet så fick jag och min svägerska Marina se en otroligt bra film idag, Law Abiding Citizen.Konstigt nog hade vi inte sett den, trots att den är från 2009. Otroligt bra film! Man fick sig verkligen en tankeställare hur samhället hanterar problem. Hur samhället gör det som enklast för sig, utan att visa någon som helst medkänsla, utan att tänka på alla som det påverkar.... Hur de bara vill få allt undanstökat! 

Huvudrollen spelas av Gerard Butler, riktigt bra skådespelare.
 
Få se om regnet fortsätter.... Kanske det kommer fler filmrecensioner.... Jag älskar filmer när man får tänka till lite och sedan på slutet så faller alla pusselbitarna på plats....
 
Puss och Kram
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: