Whirly

2008-08-28
10:26:23

trötter..

Fy vad jag är trött och har ont överallt! Min livsförändring går inte den vägen som jag hade hoppats på. Jag ville känna styrka och vara pigg och glad utan ont nån stans. Men de blev tyvärr tvärt om.
Idag ska jag ringa runt lite och försöka få tag på min mirakelkvinna:) Hon är den enda som kan hjälpa mig och då måste jag försöka få henne att göra det. Synd att hon bor i Vilhelmina bara, men jag får väl åka och hälsa på mormor igen, och få mig några behandlingar.

Och på tisdag gäller det! Då försvinner mitt gamla äckliga hår och jag ska skaffa mig ett nytt fräscht välvårdat snyggt hår. ooooohh va ja längtar! Jag är så less på mitt hår just nu!

Nä nu ska ja städa! Får nämligen finbesök ihelgen :)take care now, bye bye then! (Ace Ventura, Pet detectiv) nån som minns förutom jag?
2008-08-27
12:09:11

Vilodag eller inte..

Jag tog mig en vilodag igår.. eller jag vilade väl inte så mkt men jag var inte ute och tränade nått.
Följde nämligen mamma och pappa till umeå för att pappa skulle operera sig.
En jättehemsk operation, känsliga varnas...
Han blev inropad kl 12.45 och operationen började med att dom snörpte av överarmen så hela underarmen tömdes på blod. Vilket enligt pappa var en hemsk smärta. Sen bedövades underarmen och pappa låg vaken och kämpade emot smärtan. Sen gjordes flera titthål och en kamera fördes in i pappas handled. Samtidigt som den ena tittade med kameran så bände den andra med som en mejsel för att komma åt och kunna se överallt. Pappa sa att ibland när mejseln tog i skelettet så skälvde det ända upp i axeln. Operationen tog dessutom mkt längre tid än beräknat så han var inte klar förrän 15.30. Tack vare den här hemska operationen fick pappa endast veta att han har tre svåra skador på sin högra handled. Sen nu efteråt så är pappa tvungen att gå med handen ovanför hjärtat i två veckor. Annars blir den mkt mera svullen och han får mer värk. Jag svettades och kände medkänsla hela dagen igår, stackars pappsen.... själv skulle jag aldrig stått ut, jag skulle ha begärt att få bli sövd!

Väl hemma igen vid halv åtta på kvällen så slog jag igång en film som gjorde att tårarna verkligen kom fram.
World Trade Center, en återskapande film om den 11 september 2001.Måste ses!!

Fick precis höra att Izas syster hade blivit påkörd och dött. :((
och bara tanken på att förlora Iza får tårarna att rinna! Vila i frid kisse!