Whirly

2008-11-30
14:39:09

♥1:a Advent♥

Har varit hemma i Dikanäs i helgen, så mysigt här den här helgen!
Mamma ordna minijulbord och idag är det skyltsöndag med försäljningar av olika slag, mat, fika, tävlingar, jultomten och träffa massa folk såklart! Vi ska göra oss iordning så vi få börja rulla när vi varit klart nere på byn, är ju snöoväder så de lär ju va maaassor med snörök = lång körtid!!

På tisdag ska pappa ner till Umeå och operera sig.. igen! Då ska självklart jag följa med. Umgås med mams och paps och äta kinamat och kanske hitta nå fint :)


Sen den 4, alltså på torsdag, så ska jag klippa mig! Ska ta de lite kortare i nacken och längre där fram. Men det blir ingen färg denna gång, måste spara slantarna till julklapparna!

 Så här tro jag...
  och kanske med lite lugg...?
 Eller kanske en rihanna frisyr :P


En stor julkram från mig till er! ♥
2008-11-26
22:04:15

Anatomi och Fysiologi

Den kursen startade idag! Det känns så roligt, men samtidigt som en utmaning. Jag tror jag måste kämpa till 110% för att lyckas. Och jag har då kämpat till 200% bara idag och det känns så himla roligt. Idag har jag läst och skrivit om cellen, vävnad, hud, kroppens inre miljö och kroppstemperatur mm. Visst låter det spännande :)

Imorgon blir det att kliva upp 07.00 så man kommer igång direkt. Är så mycket att göra och lära sig så det är tidiga mornar och sena kvällar som gäller. Har precis avslutat för dagen, men en smygpaus för att se Bonde söker Fru... såklart!

Förresten så fick jag Godkänt på tentan, men vilken pers.....


Dagens middag: Nudlar (pinsamt för vissa men otrooooligt gott enligt mig)
Dagens TV: Bonde söker Fru
2008-11-25
08:44:53

Väntans tider..

Sitter här och väntar på att tentan ska läggas upp. Har tenta mellan 09.00-14.00 idag. Sitter och gäspar som en galning och har världens värsta tänkbara munsår.. ever!! Varför är jag så nervös?! Varför är jag så stressad?! Varför är jag så osäker på mig själv vad gäller läsandet ?! Det är därför dom kommer.. För jag har haft tre nu, min första skoldag, min första tenta och nu på min andra tenta !???!?!!!!! Jag blir så arg........ Jag har inte haft det sen högstadiet, och nu ploppar dom upp hela tiden när jag går högskola??!Sen efter tentan ska vi äta lunch på knuten med klassen, ska bli mysigt! Sen ska jag på stan och införskaffa mig lite material som jag måste ha inför Anatomi och Fysiologi kursen som börjar idag på eftermiddagen eller imorgon. Sen ska jag på skolan och kopiera, ska göra fina bilder så jag lättare lär mig alla kroppens delar och funktioner.


Dagens STORA att göra: Tenta på Vetenskaplig teori och metod