Whirly

2009-06-30
20:24:27

Jag köpte glass från glassbilen idag..

..men fyyyyy va besviken jag blev!
Först när ja kommer fram och ska beställa den isglass som jag ville ha, som jag har längtat efter så länge, så är det slut!! Flera sorter är slut. Då rekomenderar han som kör glassbilen en nyhet som också är en isglass med smak av apelsin och hallon. Shit tänkte jag, den lät ju god. Så jag slog till...men fy fan va lurad jag blev. De va ju inte ens en isglass. De smaka som frusen vanlig glass och smaken var jätte äcklig. Så jag säger då bara det!! Köp inte dom!!
2009-06-30
15:58:33

Steker fläsket i solen idag..

Japp. Jag och Malin har legat här bak på gräsmattan och solat lite mellan molnen. Det va så skönt när det fläktade emellanåt också. Då blire inte så himla varmt. Men det stack i huden även idag och när jag kommer in så ser jag små bullar fulla axlarna ... :( inte bra. Så nu har jag smörjt in mig med After Sun cooling gel. Hoppas att de ska hjälpa lite. Sen ska jag lägga mig och sova! Ska nämligen jobba natt inatt. Moster ringde precis och hade kris på jobbet och snäll som jag är så ställer jag såklart upp! Då får jag ju prova på att jobba natt också! Så imorgon är jag ledig och jobbar dag torsdag sen är jag ledig fredag-söndag! :)


Sen blev det bestämt idag att jag och Malin far på en liten minisemester till... DIKANÄS :) nästa vecka. Vi åker onsdagkväll efter jag har slutat jobba och kommer tillbaka på fredag förmiddag innan jag börjar jobba igen! Det blir trevligt, då ska vi sola, bada och basta nere vid dikasjön i våran bastu!


Här är bastun! (bilden är tagen förra året)
2009-06-29
20:09:15

^^,

Direkt när jag kom hem från jobbet idag så spruta ja på mig av min nya parfym och den luktar så underbart! Få ju inte ha parfym på jobbet, men så fort jag är ledig så ser jag till att använda. För jag är så van att ha det så det känns konstigt att inte ha det när jag jobbar, jag känner mig ofräsh på nå vis?! Men det är nog en vanesak.
Sitter förövrigt i soffan och bloggar på mitt nya laptopbord som jag också fick av mor och far när dom va iväg. Dom gjorde nämligen ett stopp i Sundsvall på vägen hem och sprang på ikea. Den är jätteskön, man slipper bli kokhet och benen och få fötterna som är under datorn inborrad i låren.

        


Nu tnv, håller på somna här jag sitter... så snart sover jag nog på soffan.......