Whirly

2008-07-29
22:27:24

varma arbetsdagar!

Fy va varmt det är att jobba i den här värmen, jag håller på att svettas bort! Synd man inte jobba som personlig assistent och hade hand om nån härlig person som älskar att bada, så man fick göra det på arbetstid :) oj så underbart det skulle vara! Men inte då, man måste vara innanför stängda väggar och svettas. Kanske ska söka nått sånt jobb, och ha det som krav: ingen badkruka! haha.

ja nu är jag i Dikanäs igen, och ifrån mina tre underbara. Varför kan inte det bli mindre och mindre jobbigt?
Nä.. dagarna är långa utan er, de ska ni veta.

Men imorn är man ledig, ska börja med att ta en ordentlig sovmorgon, sen ut och göra nån nytta och rensa potatislandet. Och ungefär där vid lunchtid så ska jag och mamma och farmor upp till Henriksfjäll och äta våfflor, MUMS! och sen tar man dagen som det kommer.. Kanske skulle upp och hälsa på en gammal barndomskompis också, skulle vara kul att träffa dig igen karro, är några år sen tror jag bestämt!
2008-07-28
21:53:24

Kvällens aktiviteter..

Började med att äta fiskpinnar och det var så länge sen så att det var underbart..
Sen for jag och älsklingen ut och försökte hitta några hjortron här kring Lycksele, men inte då, tro vi hitta 4 dl.
Men de bli väl nån god efterrätt iallafall. -En början! som mamma sa.
Sen när vi kom hem så njöt vi av god daimglass framför "sommar med ernst" och jag ville och bada, men min lilla badkruka ville ju såklart inte det! så då fick det vara. Är ju tråkigt att bada själv och att han bara ska stå och titta på.. suck!

Imorn ska jag försöka ta en liten sovmorgon, känner hur värken kommer krypandes och blir bara värre och värre.. varför kan inte jag vara som alla andra och inte ha ont nån stans. Bara lite ont i nått knä nån gång i bland. Nä istället så ha ja ständig värk mer eller mindre och kan inte göra nått åt det !!

Godnatt!