Whirly

2009-08-31
17:01:34

1:a dagen på termin nr 3

Idag var det första dagen på andra läsåret av sjuksköterskeutbildningen. Det känns så underbart. Jag längtade så efter denna dag igår att jag inte kunde sova. Gick och la mig halv tolv, klev upp igen halv ett, satt vid datorn till halv två, somna väl vid två och ändå hoppade jag upp ur sängen kl sju! På skolan så fick ja träffa alla i min basgrupp plus Anette och hennes lilla bäbis. Vi uppvaktade henne med present och kort och dom blev så glada. Jag fick till och med hålla honom och snusa lite... han va så liten och söt. 3 veckor gamal och var vaken och pratade bäbisspråk ganska länge. Så söt!

Sen har jag ju såklart satt igång med kursen: Vård vid specifika sjukdomstillstånd 2. Den handlar om sjukdomar i magen, njurarna, urinvägarna, tumörsjukdomar, hematologi, infektionssjukdomar, omvårdnad vid operation och smittskydd. Det ska bli så spännande såå... Idag har jag läst lite här och var bara för att jag är så nyfiken. Imorgon blir det att börja se föreläsningarna om sjukdomar i mag-tarmkanalen. Spännande!!!
2009-08-30
18:50:03

Total renovering :)

Snacka om totalrenovering i helgen.. av mig själv! Känner mig som en ny människa! Emelie har blekt min utväxt och färgat de mörka mörkt igen + att hon har klippt nacken lite kortare =) Så de känns helt underbart håret! Nu är det bara Daniel som skulle ha blivit lite omgjord i håret.. fast bara klippning där! Killar ska inte färga, enligt mig. 

    

                                             TACK EMELIE!! You are wonderful !

Dagens middag:
Kycklingfilé med bacon och ungsstekt potatis

2009-08-29
15:03:53

Har ni fest eller??

Ja.. igår var våran efterlängtade klassfest. 3 personer deltog. Helt otroligt va? Nej, jag blev så besviken.. besviken på alla som "inte kunde komma"... Det var en månad sedan vi bestämde tid och datum, så jag tycker att man borde kunna ordna 1-2 timmar ledigt på kvällen för en enkel middag med klassen?? Sorgligt.

Iallafall så träffades Jag, Marie och Erik och hade det hur trevligt som helst. Vi började med att äta en jättegod middag på Golden Bar. Vi åt kolgrillat allihopa och njöt. Vi satt där ett bra tag och pratade om vad vi gjort under sommaren och förväntningarna inför kommande termin... Sen betalade vi och gick över på shell. Vi tänkte det att eftersom vi är så få så blir det nog ingen fest utan vi hyrde en film och begav oss hem till Erik och såg den med massa gotta till. Jag gjorde även en Cosmopolitan med sockrad kant och allt (bild kommer).. men den var inte som förväntad. Väldigt sur!! Den är nog godare när ett proffs blandar till den :)

Så tack mina två vänner för denna kväll!! Det var jättetrevligt!!