Whirly

2013-04-23
10:18:00

Frukost


Så här ser de flesta mornar ut för mig just nu...
- Fiberhavregrynsgröt med blåbär och mjölk.
- 1 skiva ryvita med olika pålägg, idag blev det skivad banan.
- 1 glas ingefära/citron drink för ämnesomsättningen.
- 1 snapsglas vitlök/citron drink för utrensning.

Gott!! Jag har äntligen insett att jag kan må bra på rätt sorts mat. Är inte riktigt där jag vill vara än då magen fortfarande krånglar... men på god väg :)

btw, sjukskriven idag också pga nacken, men imorgon blir det besök hos sjukgymnast.
2013-04-19
19:33:00

Plankstek


Idag blev det plankstek till middag! Gjord på älgkalvfilé och hemmagjord potatismos (på bilden Daniels planka). Det va gudomligt gott.. men eftersom jag gottade mig på Lilla Bageriet idag med en bakpotatis med Skagen så har det blivit mycket kolhydrater idag. Men mycket en dag och betydligt färre nästa dag...Till efterrätt blir de choklad- och hallonmousse, tyvärr misslyckad då chokladen skar sig... så jag har döpt om den till hallonmousse med chokladkross ;) Den innehåller endast vispgrädde, hallon, 70% choklad och ett ägg = kolhydratsnål. Men den får vi ta senare ikväll då vi blev så mätta på middagen. Kanske till Lets Dance :)

Har gjort en god gärning idag...


Trevlig kväll!!
2013-04-18
16:00:00

Zero älskar vatten


Nu är våren här... och leran med den! Zero älskar verkligen att vara ute och busa med allt vatten och gegg som finns överallt! Detta gör att det hänger en välanvänd handduk i hallen för att torka tassar med och att Zero fått prova på duschen ett antal gånger redan. Vi sköljer bara av leran med ljummet vatten och torkar med handduk, så han har inte duschat hel och hållen än, men den dagen kommer väl snart.... Men han är ju för söt!!! Det går inte att bli irriterad när man ser hur kul han har!!! Så nu har Zero som föddes i oktober fått se något annat än snö där ute, de va ju faktiskt någonting under all den där snön... Ska bli spännande i sommar och se om han är en badande hund eller bara busar vid vattenbrynet ♥