Whirly

2009-02-27
15:41:10

Vit Choklad ♥

Pannacotta blir det till efterrätt ikväll :) Blev så sugen på det!
Min favorit, vit choklad med hallon till.

Idag blev det ett besök hos veterinären. Lilla Iza gumman har lite problem med sitt kastreringssår. Så nu blev det en penicillinkur på 5 dagar. Veterinären sa att det var en LITEN infektion, så jag tror inte vi behöver oroa oss. Vi åker till Dikanäs på söndag och tar missarna med oss.. Skönt! Men det blir inge lov ledighet för mig inte, nej det är många bakterier och virus som jag måste lära mig innan fredag. Och snälla Marie som hjälpte mig att ta stygnen på Freya. Det gick sååå bra, hon bara låg och kurrade i mitt knä medan Marie klippte och drog bort stygnen. Min Duktiga Flicka!

Nu ska jag äta grape! mmmmmmmmmm...
2009-02-23
11:21:54

1/4 av livet...

Man kan säga att man levt i snitt en fjärdedel av livet när man fyller 25, för det är inte så många som lever över 100 år. Så dryga fjärdedelen har min älskling passerat nu.. Idag.
GRATTIS DANIEL!

 

Bara en vecka sen drar vi till Dikanäs och har semester.
Daniel iallafall, själv måste jag väl plugga, ha ju tenta fredag.
2009-02-20
09:52:04

I have a cold...

Jag är förkyld och det är absolut inge roligt. Kan inte ens sova när jag får det. Börjar nämligen inte nästa kurs förrän på måndag så jag hade chansen att ta sovmorgon idag, men icket. Hoppas jag kan sova i helgen istället. Men det blir jobbigt att behöva lämna mina nyopererade älsklingar :( Tur jag har ordnat en superbra kattvakt som jag vet tar väl hand om dom och som ringer så fort det är nått. Jag har redan bestämt mig för att om något skulle hända så sitter jag i bilen påväg hem... DIREKT!


Missa inte dagens inlägg av mig i Uniques blogg. Länken finns i kolumnen till vänster!
En jättehärlig avslappningsövning som jag fick tips av från alex :)
Tack!