Whirly

2011-07-16
12:02:08

Legitimerad Sjuksköterska

Japp! Ansökan är skickad och just nu inväntar jag bara papperet :)

Nu har jag snart jobbat 6 veckor som sjuksköterska och jag stormtrivs!! Jag fullkomligt älskar alla mina arbetskamrater på medicinavdelningen, alla är så trevliga och hjälpsamma. Sen att få jobba med 2 av sina före detta klasskompisar är inte fy skam, vi hjälper varandra i vått och torrt ;) 

Nu är det 6 veckor kvar av mitt sommarvikariat, sen börjar allvaret, då börjar min anställning som nattsjuksköterska! Min första natt som är en inskolningsnatt är den 29/8 sen ska allt rulla på... SÅ KUL =)
Jag tror inte jag fattar riktigt än hur stort det är att jag har en yrkesexamen med legitimation.. När jag är ledig och tänker mig själv som sjuksköterska så är det lite svårt.. men jag växer väl in i min roll mer och mer... Jag har ju trots allt mycket erfarenhet redan!
2011-07-06
19:50:48

Livet

Livet är inte alltid lätt. Jag har funderat mycket idag. Har även gråtit. Huvudvärken är ett faktum. Saknaden av mina små älsklingar är så stor som den kan bli. Iza och Freya är dom bästa på att trösta och lyssna på mig stunder som dessa. 2 dagpass kvar, sen ska jag ta igen många mysstunder med mina tjejer!

Kom precis hem från ett dopp i Tannträsket, kan rekommendera, var otroligt varmt!
Tidigare var jag på loppis och fyndade 4 söta kaffekoppar med guldkant och 4 dukar.