Whirly

2011-09-04
15:47:11

You can see me smile

Då hade man jobbat två nätter och inleder nu de lediga dagarna om totalt två. Jobbar onsdagkväll och torsdagnatt nästa gång. Har faktiskt lite planerade saker jag ska göra men kan inte berätta allt här, har nämligen lite hemligheter på G. Men lugn, ni får veta sinomtid ;)

Igår sov jag som en klubbad säl ända tills jag tittade på mobilen 14.45 och tro ni inte jag sov lika bra idag och slog upp mina korkgluggar på exakt samma tid, på mobilen stod det 14.45 :) Undra om det är min inre sovklocka som endast kan sova 7 timmar i stöten ;) Bra är det iallafall. Har inte vaknat av nått oväsen eller liknande än. Förra sommarn var ja ju tvungen att sova med proppar för att få min sömn.. men har inte behövt dem än ;) Första natten i måndags besvärades jag ju av mensvärk och vaknade redan efter 2 timmar med fruktansvärda magsmärtor. Den värsta mensvärken jag haft på år och dag! Men nu är den över och förbi och nu hoppas vi på bättre tider...

Cya!

2011-09-02
16:48:53

"Hemmafru"

Mitt nya liv som nattsjuksköterska har börjat och det känns redan underbart! Många lediga dagar mellan de totalt 12 passen/månad. 11 pass natt och 1 pass kväll. I love it! I veckan har jag redan börjat känna mig som hemmafru, bakat, lagat mat, gjort saft, städat, strosat på stan, tagit mysiga promenader mm. Livet!

Idag silade jag upp rabarbersaften som jag gjort. Det blev totalt 5 liter :P
Tro bestämt att jag ska göra lite mindre nästa gång! Men visst blev det härlig röd färg? ;)Nu ska jag sätta igång med middagen! Det blir älgskav med lite smått och gott i ;) Recept kommer sen!
PUSS