Whirly

2009-07-29
23:03:30

Imorgon smäller det..

.. nästan! Men på fredag smäller det, för då fyller farmor 80 bast :) och i helgen blir det storkalas för henne hemma i byn. Daniel är redan där, så jag åker med bussen imorn. Det ska bli så roligt!! Nu ska ja bara hitta nå fina kläder som jag kan ha. Man vill ju vara fin när det är KALAS !!
2009-07-28
22:47:45

Jag är besviken!

Idag har jag varit ledig och bara gjort saker som jag har velat och haft det skönt! Började med att ta en ordentlig sovmorgon till 12 nångång. Sen klev jag upp och gjorde mig frukost. Efter det så städade jag, tvättade och planerade klart allt med Nina inför lägerveckan nästa vecka med Unique. Sen var det dags för den efterlängtade minigolfen. Men där vid 17 snåret så ringer Sabina (hon som hållit i trådarna) och meddelar att vi måste ställa in eftersom det regnar. Jag suckade djupt! ..och tror ni inte att när klockan börjar närma sig sju så spricker himlen upp och solen tittar fram. Jag säger bara det: Vad har vädergudarna emot våran planerade minigolf? Det här va andra gången!
2009-07-27
21:08:01

Tired

Imorse vaknade jag knappt, klev upp och in i duschen. Sen frukost och cykling till jobbet. När jag kom igång med jobbet kändes det som om jag vaknade igen. Nu är jag utsliten. Måste verkligen vila imorn så jag inte bryter ihop snart... Tur man har goa arbetskamrater som gör dagen värd!Imorn blire städning, tvättning, bakning & MINIGOLF!