Whirly

2008-10-31
17:04:56

fullpackad hjärna..

Ja så känns de.. Känns som jag har matat in massor med info som jag skulle vilja att min hjärna kommer ihåg. Men jag förstår den om den inte gör det, för det är hur mkt som helst som den ska kunna. Vet inte hur de ska gå på tisdag?

Ikväll ska ja be älskling att vi far ut och kör en sväng och tittar på kyrkogårdar, det är ju så otroligt vackert denna helg. Hur många ljus som helst tända för älskade och saknade vänner. Det är sorgligt när man ser det också, att det är så många som lämnat oss...

De som jag tänker på denna helg är farfar och morfar, trots att jag inte hann träffa farfar och bara var 4 när morfar dog så känns det ändå tråkigt. Sen har ju Daniel ingen farfar eller mormor, och hans mormor hann jag faktiskt träffa. Jätte sorgligt! Hon var underbar! Ska nog tända ljuset ute på balkongen för mina saknade.Dagens middag: Fiskpinnar, mos och remoladsås.
2008-10-30
22:15:49

Mystiskt försvinnande?

Fick tre små guppy bäbisar av emelie idag. Men hitta bara två nu på kvällen, tro dom är lite illa ute bland mina jättefiskar! Få väl se hur de gå om dom andra två överlever?! Sen när vi stod och titta på bäbisarna så kom vi å tänka på att vi ha ju två malar, men vi se bara en?!  En är mysteriskt nog försvunnen... ? Och jag kan lova att jag såg den iallafall förra helgen och så snabbt kan väl en mal inte förmultna om det skulle vara så att den har dött? Plus att man skulle ju ha sett de? Så ja fatta ingenting... hmm.. Malen?? Vars är du??


Sen har jag varit hos Malin ikväll, testat utstyrseln som vi ska ha på lördag :) Ska bli skoj!


Dagens middag: Mackaronpudding
2008-10-30
14:03:35

Tvångshandling

Jag hör hur min granne dammsuger just nu. Har även hört när hon har diskat och varit duktig. Så nu känner jag mig tvingad till att diska och dammsuga jag med. Ska även försöka dammtorka lite. Jag tänkte, då äre ju gjort till i helgen! Så älskade katter rym fältet för här kommer matte med det hemska monstret!